Djongi

Üdv neked, kedves látogató! Remélem kellemes perceket töltesz nálam! Egy kis smink senkinek sem ártott eddig! Ez egy tökéletes alkalom, hogy színessé tedd az alkalmat, legyen ez egy szuper este, egy fontos esemény az életedben, egy bál, egy vacsora, születésnap vagy egyszerűen “a nagy nap” az életben!

Aki ismer, annak nem szükséges bemutatkozót írnom, aki nem ismer, az nézzen szét az oldalon.

Sok éve foglalkozom és kipróbálom magam a művésztetek terén, ezzel-azzal, de lényegében a fő mozgatórugóm az maga a kreativitás, a gondolat, az ötlet, a puszta kézzel alkotás öröme, és nem utolsó sorban hogy örömömet leljen abban amit éppen alkotok!

Alkotni csak úgy lehet, ha pezseg benned az alkotás vére, és vagy annyira vakmerő, hogy jobbat is csinálj mint ami lelki szemeid előtt megjelenik vázlatként.

Festettem, rajzoltam, alkottam eleget vásznakon, papiron, falon, bőrön, anyagon, kávézói szalvétákon vagy cetliken.

Most fogok egy ecsetet és alkotok, hogy mások is örüljenek egy szép sminknek,  vagy egy ütősen realisztikus speciális effektnek (maszkos effektnek) és maradandó pillanatokat szerezzek Neked is!

Nézz be a webshopomban, ott megtalálhatod a szuper egyedi tervezésű és varrású, saját design-ú táskáimat is! Most már hivatalosan is Magyarországi viszonteladója vagyok a két legnagyobb és legprofibb testfeső márkáknak – Diamond FX és a Senjo Color-nak.  

Amennyiben szeretnél Tőlem tanulni, most már ez is lehetséges, nézz be az Oktatás menüpontba! Bármi kérdésed lenne, lépj velem kapcsolatba!

Vigyázz magadra, és éld meg az álmaidat!

 

 

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: