Glitterek, csillámok

imageimage

Sok sminkhez – főleg az alkalmi, báli és szilveszteri sminkekhez használunk glittereket, csillámokat, kozmetikai porokat és egyéb extrém “alkatrészeket”. Ezek felragasztása, rögzítése speciális ragasztóval történik (akácsak a műszempilláknál, de ez másfajta). Ezek az anyagok mind bevizsgált, ellenőrzött minőségek, melyek felnőtt és a gyermekek bőrén is biztonságosan használható. NE kísérletezzünk otthon mindenféle ragasztóval 😉 !

image Csillámtetoválásimage
Eredeti, higítatlan gél/zselé csillámtetoválás ragasztó, kékesfehér színű, sűrű állagú és természetesen bőrbarát – ez rögzíti a csillámot a bőrhöz. A ragasztó vizes bázisú, így biztonsággal alkalmazható a bőr felületén, és alkalmazkodik a bőr mozgásához.
A csillámporos mintát kb 2-20 napig tartja fenn a bőrön. Ne feledjük, hogy vannak olyan területek, amelyekről hamarabb kopik le a minta – pl: kézfej, arc.
 Fürdés közben ne dörzsöljük, hagyjuk hogy a víz a mintán keresztülfolyjon.
imageA ragasztóimaget finom rétegben fel kell kenni a megtisztított bőrre (sablonra, vagy szabadkézzel), várni egy kicsit majd jöhetnek a csillogó porok és glitterek az adott minta kialakításához. A csillámtetoválás olajos törlőkendővel távolítható el.

 

image  image  image

imageimageAlkalmi smink/glitterek/kozmetikai porok
Ezeknél a sminkeknél előfordul, hogy szükség van ragasztóra, de ez sok esetben elkerülhető, attól függ mit szeretnénk elérni. A kozmetikai porok, nagyon finom állagúak és kvázi “beleragadnak” maguktól a sminkre, vagy egy előzetesen megfelelően előkészített és alapozott sminkre.
Az arcon ragasztót a következő dolgokra használhatunk: műszempilla, dísztollak, díszítő kövek.
A műszempilla ragasztója nem mindig egyezik meg a kövek ragasztójával! A díszítő kövek felragasztása extrém sminkeknél fordulhat elő.
…és a lehetőségek képekben…
(klikk a képre és megnézheted nagyobban)
image
Reklámok
%d blogger ezt kedveli: